Gratis e-book

6 online marketing tips die jouw strategie direct een boost geven

Gratis e-book van Smooth & Social

Wil je meer klanten binnenhalen dankzij een knaller van een online marketing strategie? Dan zet je met dit gratis e-book een goede eerste stap! Dit e-book biedt jou 6 marketing tips die jouw online strategie direct een boost geven. Super simpel en makkelijk toe te passen. Binnen no-time zie je verschil!

Herken je dit?

✘  Je hebt best wat volgers op social media, maar desondanks haal je weinig klanten binnen via jouw kanalen.

✘  Je hebt een ideale klant, maar weet niet goed hoe je hem/haar kan bereiken via social media én kan omzetten tot betalende klant.

✘  Je ziet dat jouw concurrenten met een ijzersterke strategie aan de lopende band klanten binnenhalen, maar jou lukt dit niet.

✘  Je investeert veel tijd en energie (en misschien ook geld) in je bedrijf, maar er lijkt niks uit te komen. Je weet niet wat je fout doet want je hebt al vanalles geprobeerd.

Jij kunt nu de eerste stap zetten naar een sterke online marketing strategie. Dit gratis e-book biedt jou namelijk 6 online marketing tips die je DIRECT toe kunt passen.

Over Sifra - Smooth & Social

Dit is wat je krijgt:

.✓  6 tips over het gebruik van je website en social media kanalen.

✓  Meer inzicht in wat wel en niet werkt voor jou en je doelgroep.

✓  Praktische tips waarmee je direct aan de slag kan!

✓  Je zet de eerste stap naar een ijzersterke online marketing strategie.

✓  Wekelijks handige marketing tips & tricks die jou nóg verder gaan helpen.

Download hier het gratis e-book

Over Sifra

Leuk je te ontmoeten! Mijn naam is Sifra en ik ben het gezicht achter Smooth & Social. Als marketing consultant help ik ondernemers aan een sterke online marketing strategie.

Na 6 jaar marketing & communicatie te hebben gestudeerd begon ik met werken in loondienst. Eerst als communicatieadviseur, later als online marketeer. Ondanks dat ik mijn banen super leuk vond, had ik altijd het idee dat ik meer kon doen met mijn kennis en ervaring dan werken voor één opdrachtgever tegelijk. Het leek me super tof om mijn kennis te delen met anderen.

Tegelijkertijd zag ik veel ambitieuze ondernemers stugglen met hun website en social media strategie. En daar zag ik mijn uitdaging. Ik besloot mijzelf als ZZP’er in te schrijven en andere ondernemers te helpen online beter zichtbaar en vindbaar te zijn, en daardoor een hogere omzet te bereiken!

Over Sifra Smooth & Social