Hi, ik ben Sifra

Marketing Consultant

Leuk je te ontmoeten! Mijn naam is Sifra en ik ben het gezicht achter Smooth & Social. Als marketing consultant met 8+ jaar ervaring help ik ondernemers aan een sterke (online) marketing strategie voor een succesvol bedrijf.

Toen ik opgroeide in het mooie Dordrecht had ik altijd al een liefde voor tekst en beeld. Op mijn 15e kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera en vanaf jongs af aan verslond boek na boek, schreef ik zelf gedichten en had ik zelfs ooit de droom om schrijfster te worden.

De liefde voor teksten kwam ook terug tijdens mijn opleidingen. Het doen van onderzoek en het schrijven van wetenschappelijke artikelen vond ik een van de leukste dingen om te doen. Ik verdiepte me in marketing en het overtuigen van klanten via beeld en tekst.  Geen wonder dat het kriebelde om te starten als ZZP’er en andere ondernemers te onderwijzen over marketing.

Business coach Sifra Mol Smooth & Social

Mijn ondernemersreis

Na mijn master in Business Communication and Digital media zocht ik direct een fulltime baan. Ik deed wat iedereen deed. Een baan vinden zodat ik kon gaan sparen voor mijn eerste huis.

Na het proeven van meerdere branches (van finance tot videoproductie en van warmtepompen tot een ziekenhuis) besefte ik me dat ik uitdaging miste. Ik wilde graag met méér mensen samenwerken, samen groeien. Ondernemers met verschillende achtergronden, doelgroepen en doelen om me heen verzamelen en elkaar inspireren. Daar ontstond de droom om voor mijzelf te beginnen. 

Dankzij meer dan 8 jaar ervaring als marketing medewerker en communicatieadviseur weet ik dat het tegenwoordig lastig kan zijn om je bedrijf in de spotlight te zetten. Goed zijn in je vak is helaas niet meer voldoende, je moet ook weten hoe je jezelf of je bedrijf verkoopt. Uiteindelijk gaat net natuurlijk allemaal om geld verdienen én om plezier hebben terwijl je dat doet. 

Ik weet ook zeker dat jij fantastisch bent in wat je doet. Dat je marketing dan niet helemaal lukt is frustrerend, maar helemaal niet erg. Ik ben er om je te helpen.

smooth social business coach

Leuk om te weten

→ ik ben echt van het ‘niet lullen maar poetsen’. Gaan met die banaan. Knallen. Vind je iets spannend? Ga het dan gewoon doen. Dan groei je sneller. En van fouten maken leer je.

→ ik ben direct en ik zeg waar het op staat. Hierdoor weet je altijd precies wat je aan me hebt!

→ ik zat vroeger altijd binnen. Maar na een geweldige vakantie in Oostenrijk ben ik nergens liever dan in de natuur. Het strand, de bergen, meren en de zee. Mijn droom is dan ook om locatieonafhankelijk te werken. Het liefst vanuit Bonaire of Oostenrijk!

→ zoek je me in het weekend? Dan vind je me waarschijnlijk in het bos met onze hond Carter (ook te volgen op TikTok), in de stad om te winkelen of in de keuken om lekker te koken en bakken. 

Even bellen?

Persoonlijk contact vind ik belangrijk. Daarom plan ik met al mijn klanten altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Zo kunnen we kijken of er een klik is en weet ik gelijk waar je staat met je bedrijf en naar welke doelen je toe wilt werken

That being said, zullen we eens bellen? Vul hieronder je gegevens in en dan neem ik contact met je op. Ik kijk ernaar uit!

smooth social business coach

1 + 13 =