Trainingen

LinkedIn & Instagram

Wil je jouw social media in eigen beheer houden, maar voel je dat er nog veel te leren valt? Dan is een van mijn social media trainingen iets voor jou.

Tijdens de trainingen leer je alles over het betreffende platform. Ik vertel je de geheimen van het algoritme en vertel je wat niet werkt en wat vooral wél werkt. Ik geef je tips en leer je hacks. Daarnaast mag je me natuurlijk alle vragen stellen die je hebt.

De trainingen duren 3 uur en worden gegeven op locatie of via Zoom.

Bekijk nu de trainingen ⇩

Linkedin training instagram training

Trainingen

LinkedIn Training

Tijdens de LinkedIn Training vertel ik je alles dat je wilt weten over dit platform. We behandelen o.a.:

✓ Welke soorten accounts zijn er (betaald/gratis)?
✓ Wat werkt beter: bedrijfsaccount of persoonlijk account?
✓ Hoe werkt het algoritme?
✓ Hoe ga ik relaties aan met mijn doelgroep? (Relatiebeheer & Klantenbinding)
✓ Personal brand bouwen
✓ Hoe zorg ik ervoor dat ik zelf benaderd wordt door potentiële leads?
✓ Zoeken in de zoekmachine
✓ Content schrijven
✓ Hashtags gebruiken
✓ En meer!

De training duurt circa 2,5 tot 3 uur en wordt gegeven op locatie of via Zoom. De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie.

Vanaf €349 ex. BTW
Vraag onderaan de pagina jouw offerte op maat aan

Instagram Training

Tijdens de Instagram Training vertel ik je alles dat je wilt weten over dit platform. We behandelen o.a.:

✓ Welke soorten accounts zijn er (betaald/gratis)?
✓ Hoe werkt het algoritme?
✓ Welke functionaliteiten zijn er en hoe werken ze? (Stories, Berichten, Lives, Reels, etcetera)
✓ Wat werkt beter: foto of video?
✓ Hoe verkoop ik mijn aanbod?
✓ Personal brand bouwen
✓ Hoe benader ik potentiële klanten? (Klantenbinding & Relatiebeheer)
✓ Content schrijven
✓ Hashtags gebruiken
✓ En meer!

De training duurt circa 2,5 tot 3 uur en wordt gegeven op locatie of via Zoom. De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie.

Vanaf €349 ex. BTW
Vraag onderaan de pagina jouw offerte op maat aan

Dit zeggen anderen

Voor de training van Sifra had ik al enige kennis van LinkedIn. Iedereen kan wel een berichten posten, maar ik liep tegen het feit aan dat ik niet wist hoe ik het beste mijn doelgroep kon bereiken. Hoe haal ik nou relevante leads uit LinkedIn? Bereik ik de juiste personen en hoe kom ik tot een waardevolle connectie?

Tijdens de training merkte ik dat er veel meer achter LinkedIn zit dan gedacht. De training van Sifra heeft mij nieuwe inzichten gegeven in het gebruik van LinkedIn. Het leuke aan een training bij Sifra is dat het verder gaat dan een uitleg over LinkedIn zelf. Onderwerpen zoals de manier van communiceren en connecten worden ook besproken. Voor ons was dit zeer leerzaam! Als laatste krijgen wij ook advies over de manier waarop onze profielen zichtbaar waren. Hoe kan je zorgen dat je profiel aantrekkelijk is? Dat heeft mij erg geholpen.

De training was onwijs interactief! Heel goed goed voorbereid, duidelijk, goede presentatie en bij vragen alle tijd en aandacht om dit te behandelen. Leuk was ook dat wij tijdens de presentatie direct aan de slag konden met de gegeven kennis. Op deze manier blijft het toch beter hangen en worden vragen sneller getackeld.

Ik sta nu op een punt waar ik kan zeggen dat ik weet hoe ik mijn doelgroep moet bereiken en ook de juiste mensen bereik. Ik zou de training zeker aanraden! Het geeft onwijs veel nieuwe inzichten. De online wereld wordt toch steeds belangrijker, kunnen wij beter mee ontwikkelen!

Marit

Accountmanager, Santas Koffie

Even bellen?

Is de Instagram- of LinkedIn Training iets voor jou of wil je meer informatie? Vul hieronder je gegevens in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

1 + 6 =

smooth social business coach